Chefsbags
- Beschikbaar van:
- woensdag t\/m zaterdag
Het is weer tijd om te bestellen! Onze menu’s worden zo voorbereid dat u ze thuis met de bijgevoegde instructie op de juiste manier kunt verwarmen. Voor-, hoofd- en nagerechten zijn binnen de menu’s uitwisselbaar. Geef uw afwijkende voorkeur bij uw bestelling door in het opmerkingenveld.
Chefsbag Thema - Vlees
€27,50 4-gangen
In deze chefbag vindt u:
- Wild paté met cranberry’s en suikerbrood
- Verrassingssoepje
- Kalfssukade met rode uiencompote
- Panna cotta met gemarineerde peren
Het menu komt zoals u van Kade 10 gewend bent met brood en boter en friandises van het huis.
Mocht u een voorgerecht vis of vegetarisch wensen, kunt u dit apart aangeven in de notitie of mailen naar info@kade10.nl.
Chefsbag Thema - Vis
€27,50 4-gangenDeze week serveren we:
- Rouleaux van zalm, surimi en wasabi mayonaise
- Verrassingssoepje
- Gamba’s in groene curry met rijst
- Panna cotta met gemarineerde peren
Het menu komt zoals u van Kade 10 gewend bent met brood en boter en friandises van het huis.
Mocht u een voorgerecht vlees of vegetarisch wensen, kunt u dit apart aangeven in de notitie of mailen naar info@kade10.nl.
Chefsbag Thema - Vegetarisch
€25,- 4-gangen
Deze week serveren we:
- Gebakken polenta met paddenstoelensalade
- Verrassingssoepje
- Cannelloni gevuld met spinazie en ricotta
- Panna cotta met gemarineerde peren
Het menu komt zoals u van Kade 10 gewend bent met brood en boter en friandises van het huis.
Mocht u een voorgerecht vlees of vis wensen, kunt u dit apart aangeven in de notitie of mailen naar info@kade10.nl.
Mocht u een voorgerecht uit een ander menu wensen of een huisgemaakte blondie in plaats van het dessert uit het menu, kunt u dit apart aangeven in de notitie of mailen naar info@kade10.nl.
Losse gerechten
Diverse gerechten zijn los te bestellen. Geef uw bestelling bij voorkeur voor 14.00 uur aan ons door.
Voorgerechten
€8,75Al onze voorgerechten komen met een stukje brood en boter.
- Carpaccio bombe Kade10 stijl (€ 9,50)
- Wildpaté met cranberry’s en suikerbrood
- Rouleaux van zalm, surimi en wasabi mayonaise
Hoofdgerechten
€16,50Onze hoofdgerechten komen met rode koolsalade en stamppot zuurkool.
- Kalfssukade met rode uiencompote
- Makreel gegaard in de oven met tomatensaus
- Gamba’s in groene curry met rijst
- Tournedos 200 gram met truffelsaus (€ 28,50)
- Chateau briand met truffelsaus (€ 65,00)
Nagerechten
€5,50Sluit u diner af met een lekker Kade 10-dessert
- Panna cotta met gemarineerde peren
- Huisgemaakte blondie
- Kaasplankje ( 9,95)
Dranken
Stamppotten
- Beschikbaar van:
- Maandag t/m Donderdag