Bestellen

Vanaf 1 juni gaan we weer open!

Tot die tijd bieden wij u de mogelijkheid op donderdag, vrijdag en zaterdag – en andere dagen op aanvraag – een selectie van onze gerechten online te bestellen. Op deze manier kunt u tóch genieten van de smaken van Kade 10.

De komende weken zijn wij zelfs op wereldreis! Dat betekent dat iedere week het themamenu in het teken staat van een ander land 🌍 Uiteraard met de kwaliteit die u van Kade 10 gewend bent.
Deze maaltijden bezorgen wij kosteloos binnen een straal van 5 km. Voor grotere afstanden rekenen wij € 4,50, of mag u uw maaltijd zelf afhalen.

Uiteraard nemen wij alle aangescherpte hygiënemaatregelen omtrent het Coronavirus in acht.

Extra’tje

In deze gekke tijden doen wij graag een beetje extra gek.

Bij iedere bestelling vanaf € 35,- kunt u kiezen tussen een gratis flesje van onze befaamde Vadouvan olie, of een tegoed van 5% bij Kade 10.
Dit tegoed is in te zetten bij ieder diner, lunch, kopje koffie of borrel bij Kade 10 zodra we weer geopend zijn. Met een maximum van 15% per bon.

Daarnaast bieden wij een actie op cadeaubonnen:
Via de bestelsite te bestellen.
€ 25,- voor een cadeaubon t.w.v. € 30,-
en
€ 50,- voor een bon t.w.v. € 60,-.

Afwijkende mogelijkheden

Heeft u bijzondere wensen – bijvoorbeeld bezorgen op een van de andere dagen, afwijkende maaltijden of grote groepen? Schroom niet ons te bellen 033 2464042 of te mailen info@kade10.nl. Wij denken graag met u mee.

Voor de lunch bieden wij zoals gebruikelijk de service van onze FoodFabriek.