Bridge-Lunch-Drive

 Bridge-Lunchdrive op zaterdag 16 november

In samenwerking met de Nijkerkse Bridgeclub organiseert Brasserie Kade 10 op zaterdag 16 november opnieuw een lunchdrive!

Graag combineren wij het bridgen weer met een heerlijk 3-gangen lunchmenu. Bovendien zal Brasserie Kade 10 uit de opbrengst van de bridgedrive € 250,- doneren aan een plaatselijk goed doel. De keuze van het goede doel is in samenspraak.

Zoals altijd spelen we voor de gezelligheid en de eer, maar zijn er ook een drietal leuke prijzen te winnen. Een prijs voor het winnende paar, een prijs voor het paar dat de 50% het dichtst benadert en een aanmoedigingsprijs voor het paar met de laagste score. Ook kunnen er meesterpunten worden verdiend.

Programma

10:30 – 11:00 uur   aanmelding/betaling en ontvangst met koffie/thee en lekkers

11:15 – 12:45 uur   drie ronden bridge

12:45 – 13:15 uur   voorgerecht wordt uitgeserveerd

13:15 – 13:45 uur   één ronde bridge

13:45 – 14:45 uur   hoofdgerecht in buffetvorm

14:45 – 15:45 uur   twee ronden bridge

15:45 – 16:30 uur   dessert wordt uitgeserveerd, gevolgd door koffie/thee, uitslag, prijsuitreiking en afsluiting.

Kosten en inschrijven

Per paar bedragen de kosten € 60,-. Naast een gezellige bridgedrive krijgt u hiervoor koffie met iets lekkers bij binnenkomst, een 3-gangen lunchmenu en een kopje koffie of thee ter afsluiting.

Indien er rekening moet worden gehouden met een dieet, horen we dat graag.

Er is plaats voor maximaal 50 paren. U kunt zich tot en met 10 februari inschrijven door te klikken op de volgende link: www.nbbclubsites.nl U komt dan in de kalender van november 2019. Ga vervolgens met de muis naar het vakje “lunchdrive Kade 10” en klik daar op, waarna het inschrijfformulier verschijnt. Wanneer u het ingevulde formulier verzendt krijgt u uw registratienummer op het scherm te zien als teken dat u bent ingeschreven (dat kan even duren).

Via de knop “Inschrijven” kan het formulier worden ingevuld. Op het formulier dient door NBB-leden het NBB-lidnummer te worden ingevuld (géén voorloopnul gebruiken), dit voorkomt dat wij een naheffing ontvangen van de NBB.

Niet NBB-leden kunnen vanzelfsprekend gewoon het formulier invullen.

Controleer of u een e-mail ter bevestiging ontvangt. Krijgt u deze niet, dan is er iets fout gegaan (b.v. een typefout in het e-mailadres) en is uw aanmelding waarschijnlijk niet verwerkt. Via de knop ”inschrijvingen” kunt u controleren of uw aanmelding geregistreerd is. Zo nodig kunt u wijzigingen aanbrengen.

De bevestiging die u via de mail krijgt dient u bij binnenkomst in Kade 10 bij de betaling te overleggen.

 

We zien elkaar op 16 november,

Brasserie Kade 10 & de Nijkerkse Bridge Club