Feesten

Kade 10 is de ideale locatie voor uw evenement. We hebben jarenlange ervaring met het organiseren van verjaardagen, bedrijfsevenementen, bruiloften en nog veel meer typen evenementen.

We gaan persoonlijk te werk en maken samen met u het perfecte plan voor die onvergetelijke dag. Heeft u interesse, schroom niet contact op te nemen voor uw evenement in de toekomst. Lees gerust verder voor meer informatie.

De mogelijkheden

Voor uw receptie, bruiloft of (bedrijfs)feest draaien wij onze hand niet om!
Kade 10 heeft ideale mogelijkheden voor feesten en partijen.

De locatie beschikt over vijf unieke zalen die qua opstelling naar wens zijn in te delen. Kiest u bijvoorbeeld voor een staande receptie op ons Engels Plein compleet met Engelse gevels en bijpassende lantaarns, een romantisch diner aan ronde tafels in onze Chocoladezaal of één grote, lange tafel waar u met al uw vrienden en familie aan kunt zitten? Het is aan u!

Zaalmogelijkheden

Zaal naam m2 Diner Feest/Receptie
Brasserie 120 50 personen 85 personen
Het Engelse Plein 750 150 personen 400 personen
De Chocolade Zaal 120 75 personen 150 personen
Balkon Pleinzicht 70 30 personen 60 personen
Private Dining “Klein Engeland” 70 25 personen

Drank en dineren

U kunt ervoor kiezen uw evenement aan te kleden met verschillende opties aan drank en hapjes. Denk hierbij aan een door ons verzorgde koffietafel, een borrel met koude en/of warme hapjes, een 4-gangen keuzemenu en/of een buffet naar keuze.
We denken graag met u mee over wat het beste aansluit op uw evenement. Het een en ander is vanzelfsprekend op maat af te stemmen.
Uiteraard bent u ook vrij bepaalde catering zelf te verzorgen.

Aankleding

Desgewenst verzorgen wij de versiering van u evenement. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Contact

Zoals u ziet, mogelijkheden te over. Wij maken dan ook graag een arrangement op maat.

Prijzen en verdere informatie kunt u vrijblijvend verkrijgen via info@kade10.nl, of kom langs om het geheel met eigen ogen te aanschouwen.

We kijken uit naar uw contact!