Vergaderen

Vanwege de Corona-situatie zijn vergaderingen bij ons nu niet toegestaan. Zodra het weer kan, verzorgen wij graag uw evenement binnen de gestelde maatregelen. Vooralsnog was dit maximaal 30 personen, mits 1,5 meter afstand wordt gewaarborgd en alle aanwezigen zitten. Op deze voorwaarden zijn wij inmiddels helemaal ingesteld!

Heeft u interesse, lees dan vooral verder. En schroom niet contact op te nemen voor uw bijeenkomst in de toekomst. Juist nĂº hebben wij de tijd deze voor u op te zetten.

De mogelijkheden

Vergaderen bij Kade 10, betekent vergaderen op een unieke locatie: een voormalig chocoladefabriek. Laat u inspireren door de geschiedenis van het pand en de huidige sfeervolle staat.

Zalen

De locatie beschikt over vijf unieke vergaderzalen die zich uitstekend lenen voor vergaderingen, trainingen en seminars. De diverse opstellingsmogelijkheden zijn in onderstaand overzicht weergegeven.

Moderne audiovisuele middelen zijn beschikbaar voor een goede conferentie of presentatie en in alle zalen kunt u gebruik maken van gratis WiFi.

Vrijwel alle vergaderzalen zijn voorzien van airconditioning.

Zaal naam m2
Theater

U-vorm

Carré

Blok
Het Engelse Plein 750 500 personen
De Chocolade Zaal 120 75 personen 12 personen 12 personen 20 personen
Vergaderzaal 1 45 12 personen 16 personen 16 personen 16 personen
Vergaderzaal 2 45 10 personen 12 personen 12 personen 12 personen
Vergaderzaal 1 en 2 90 50 personen 22 personen 22 personen 22 personen
De Heeren kamer 40 10 personen 10 personen 10 personen

Drank en bites

Met alle plezier begeleiden wij uw bijeenkomst met een koffietafel, lunch, diner of borrel.

Prijzen en verdere informatie kunt u vrijblijvend verkrijgen via info@kade10.nl, of kom langs om het geheel met eigen ogen te bekijken.

We kijken uit naar uw contact!